Ingrediente: |
- 3 vinete
- 1/2 ceapă
- sare
- maioneză
|
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se aşează vinetele pe tava de copt (învelită în folie de aluminiu). Se dau la cuptor pentru 35 de minute la 200 grade Celsius.
|
|
Pas 2: Se taie mărunt o jumătate de ceapă. |
|
Pas 3: După ce s-au copt, vinetele se curăţă de coajă şi se lasă la scurs pentru o oră.
|
|
Pas 4: Apoi se toaca mărunt vinetele. Se condimentează cu sare. |
|
Pas 5: Se adauga maioneza...
|
|
Pas 6: Apoi este rândul cepei tăiate mărunt. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtbcIce95GYTi3UI0hHq6sLgvsSKsRMtnoQUmktyW7JXAcXV3IWlfZYmIqQ30W7mL9lYrtLFWbe1QvWIVQWdJiV_QRnvDaRXJxrlxKU0J_fiQq4cpA0OcpGk_FiGMfHMHxGav6eyrMhN7d/s200/P1120650.JPG) |
Eu am servit salata pe felii de ardei roşu.
Pofta bună! |