Friptura de porc cu ceapa si rosii



Reţeta fripturii cu ceapă şi roşii este cât se poate de simplă şi se pregăteşte în timp record. Ingrediente puţine, rezultat deosebit. Asa aş concluziona.
Se pot servi ca fel principal atât la prânz cât şi seara.

Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- 2 bucăţi de muşchi de porc
- 2 rosii
- 2 cepe mari
- 30 ml ulei
- 2 căţei de usturoi
- mărar şi busuioc
- sare
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Se aşeaza bucăţile de muşchi de porc în tigaie. Se toarnă uleiul.
Pas 2: Se condimentează cu sare şi piper alb.
Pas 3: Se taie ceapa şi se adaugă în tigaie.

Pas 4: Se adaugă apoi şi roşiile tăiate cubuleţe şi usturoiul.
Pas 5: La sfârşit se adaugă mărarul verde şi busuioc uscat.
Se serveşte cald.

Poftă bună!
Back to Top