Ouă în coş de avocado



Pentru reţeta ouălor în coş de avocado m-am inspirat de aici şi am adus câteva mici îmbunătăţiri. Am adăugat brânză Caesar, brânză brie, alune caju şi boia de ardei dulce. Iată şi reteta!

Timp de preparare: 30 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- 1 avocado mare
- 2 ouă mai mici
- 1 felie brânză Caesar
- 2 bucăţi mici brânză brie
- 2-3 alune caju
- boia de ardei roşu
- sare
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Se taie fructul de avocado în jumătate, se scoate sâmburele şi se scobeşte cu o lingura, pentru a mări adâncitura, astfel încât oul să aibe suficient loc. Eu am ales un avocado mai verde, pentru că el va fi dat la cuptor şi se va înmuia puţin.
Pas 2: Se aşează câte o bucăţică de brânză Caesar.
Pas 3: Se formează cuiburi din folie de aluminiu pentru preparatul meu; asta pentru a nu se răsturna în cuptor, sau o dată cu manipularea tăvii.
Pas 4: Se condimentează cu sare, piper alb şi boia de ardei dulce. Se dă la cuptor până se rumeneşte puţin oul pe deasupra.
După ce se scoate din cuptor, se adaugă deasupra brânză brie şi alune caju sfărâmate. Se serveşte cald.

Poftă bună!
Back to Top