Ciupercile cu sos de vin alb si suc de rosii pot fi o alegere potrivita cand doriti un preparat rapid si gustos pe baza de ciuperci. Ingredientele sunt la indemana si nu trebuie facute mari artificii culinare. | |
| Timp de preparare: 25 minute | |
| Porţii: 2 |
|
Ingrediente: | |
| - 300 gr ciuperci - 100 gr rosii in suc propriu - 1 ceapa - 1 catel de usturoi - 50 gr unt - 50 ml vin alb - marar - sare - piper alb |
|
Mod de preparare: | |
| Pas 1: Se calesc ciupercile taiate in unt. Se adauga sare, piper alb si un catel de usturoi taiat felii. | |
| Pas 2: Se adauga ceapa taiata marunt si vinul alb. | |
| Pas 3: Cand ceapa s-a inmuiat se adauga rosiile in suc propriu. | |
| Pas 4: La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. | |
| Se serveste cald. | |
| Poftă bună! | |






