Ciuperci cu sos de vin alb si suc de rosii



Ciupercile cu sos de vin alb si suc de rosii pot fi o alegere potrivita cand doriti un preparat rapid si gustos pe baza de ciuperci. Ingredientele sunt la indemana si nu trebuie facute mari artificii culinare.

Timp de preparare: 25 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- 300 gr ciuperci
- 100 gr rosii in suc propriu
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 50 gr unt
- 50 ml vin alb
- marar
- sare
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Se calesc ciupercile taiate in unt. Se adauga sare, piper alb si un catel de usturoi taiat felii. 
Pas 2: Se adauga ceapa taiata marunt si vinul alb.
Pas 3: Cand ceapa s-a inmuiat se adauga rosiile in suc propriu.
Pas 4: La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.
Se serveste cald.

Poftă bună!

Advertisement

Back to Top