Am folosit paste proaspete (fettuccine cu usturoi si patrunjel). Combinatia de paste, parmezan proaspat ras, pui si brocoli este una din favoritele mele. Este un mod foarte rapid de a pregati pastele proaspete. | |
15 minute
| |
2 portii
|
Ingrediente: | |
- paste proaspete (fettuccine cu usturoi si patrunjel) - 250 gr piept de pui - 330ml smantana de gatit - 1 bracoli mic - 1 ardei iute rosu - 50 gr parmezan - 2 catei de usturoi - 25 gr unt - sare - piper negru |
Mod de preparare: | |
Pas 1: Am asezat pastele in apa cu putina sare. Fiind paste proaspete, nu e nevoie de mai mult de 3 minute de fierbere. | |
Pas 2: Pieptul de pui se taie cubulete si se caleste in unt pentru 3-4 minute. Se adauga usturoi, sare si piper negru. | |
Pas 3: Se adauga 330 ml smantana de gatit. | |
Pas 4: Brocoli se spala si se taie in buchetele mici. Se adauga peste compozitia de pui cu smantana. | |
Pas 5: Se adauga ardeiul rosu iute, taiat marunt. | |
Pas 6: Se rade parmezanul. | |
Pas 7: Se adauga parmezanul proaspat ras. Se lasa la fiert pentru alte 4-5 minute. | |
Pas 8: Pastele (fettuccine cu usturoi si patrunjel) se scurg de apa si se adauga peste sosul de cu pui, brocoli si parmezan. | |
Am servit cald, cu parmezan proaspat ras si ardei rosu pe deasupra. |