Fettuccine cu pui si brocoli




Am folosit paste proaspete (fettuccine cu usturoi si patrunjel). Combinatia de paste, parmezan proaspat ras, pui si brocoli este una din favoritele mele.
Este un mod foarte rapid de a pregati pastele proaspete.

15 minute
2 portii





Ingrediente:
- paste proaspete (fettuccine cu usturoi si patrunjel)
- 250 gr piept de pui
- 330ml smantana de gatit
- 1 bracoli mic
- 1 ardei iute rosu
- 50 gr parmezan
- 2 catei de usturoi

- 25 gr unt
- sare
- piper negru

Mod de preparare:
Pas 1: Am asezat pastele in apa cu putina sare. Fiind paste proaspete, nu e nevoie de mai mult de 3 minute de fierbere.
Pas 2: Pieptul de pui se taie cubulete si se caleste in unt pentru 3-4 minute. Se adauga usturoi, sare si piper negru.
Pas 3: Se adauga 330 ml smantana de gatit.
Pas 4: Brocoli se spala si se taie in buchetele mici. Se adauga peste compozitia de pui cu smantana.
Pas 5: Se adauga ardeiul rosu iute, taiat marunt. 
Pas 6: Se rade parmezanul.
Pas 7: Se adauga parmezanul proaspat ras. Se lasa la fiert pentru alte 4-5 minute.  
Pas 8: Pastele (fettuccine cu usturoi si patrunjel) se scurg de apa si se adauga peste sosul de cu pui, brocoli si parmezan.
Am servit cald, cu parmezan proaspat ras si ardei rosu pe deasupra.


Back to Top