Tortellini cu sos de smantana si parmezan



Timp de preparare: 20 minute

Porţii: 6



Ingrediente:

- 200 gr tortellini cu ciuperci
- 100 gr şuncă presată
- 300 gr smântână
- 50 gr unt
- 1 lingurita mascarpone
- 100 gr parmezan
- sare
- piper alb


Mod de preparare:

Pas 1: Se fierb tortellini în apă cu sare pentru aproximativ 12 minute. Apoi se scurg si se lasă în vas pentru 2 minute.









Pas 2: Se taie fâşii şunca presată şi se prăjeşte în unt pentru 1 minut.




Pas 3: Se adaugă linguriţa de mascarpone şi smântâna. Amestecaţi uşor până se formează un sos cremos. Apoi se condimentează cu sare şi piper alb.







Pas 4: Se adaugă parmezanul şi apoi tortellini în sosul de smântână creat. Se lasă pe foc pentru aproximativ un minut. Apoi preparatul e gata. :)







Se aşează pe farfurie şi se presară şi pe deasupra o linguriţă de parmezan.

Poftă bună!
Back to Top