Timp de preparare: 20 minute
Porţii: 6
Ingrediente:
- 200 gr tortellini cu ciuperci
- 100 gr şuncă presată
- 300 gr smântână
- 50 gr unt
- 1 lingurita mascarpone
- 100 gr parmezan
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Pas 1: Se fierb tortellini în apă cu sare pentru aproximativ 12 minute. Apoi se scurg si se lasă în vas pentru 2 minute.
Pas 2: Se taie fâşii şunca presată şi se prăjeşte în unt pentru 1 minut.
Pas 3: Se adaugă linguriţa de mascarpone şi smântâna. Amestecaţi uşor până se formează un sos cremos. Apoi se condimentează cu sare şi piper alb.
Pas 4: Se adaugă parmezanul şi apoi tortellini în sosul de smântână creat. Se lasă pe foc pentru aproximativ un minut. Apoi preparatul e gata. :)
Se aşează pe farfurie şi se presară şi pe deasupra o linguriţă de parmezan.
Poftă bună!