Creveti cu dressing Dijon


Creveţii cu dressing Dijon se gătesc rapid, la tigaie. Ceea ce îi  pune în evidenţă este sosul Dijon de alături. Vă invit să îi încercaţi în aceasta variantă.

Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 1



Ingrediente:
- 200 gr creveţi fierţi şi decorticaţi
- 3 linguri de smântână
- 1 lingură de zeamă de lămâie
- 2 linguriţe ulei de măsline
- 1 linguriţă oţet balsamic
- 1 linguriţă muştar Dijon
- 1 căţel de usturoi
- 1 linguriţă oregano
- 1 roşii cherry
- sare
- piper alb


Mod de preparare:
Pas 1: Se amestecă uleiul de măsline cu oţetul balsamic.
Pas 2: Se adaugă muştarul şi zeama de lămâie.
Pas 3: Apoi se adaugă oregano şi smâtâna.
Pas 4: După ce se amestecă bine se adaugă şi usturoiul tăiat mărunt.
Pas 5: Folosiţi tijele de frigarui şi adăugaţi creveţii şi roşiile cherry. Se pudrează cu puţină sare şi piper alb, apoi cu o lingură din sosul tocmai creat.
Pas 6: Se pun pe grătar/într-o tigaie de teflon pentru maxim 2 minute. Eu am folosit 2 beţisoare din cele 5 pe care le pregătisem iniţial. Restul creveţilor i-am prăjit cu o lingură de sos Dijon pentru 1 minut. Am avut astfel "material" şi pentru o a doua prezentare a preparatului (creveţi pe bolul cu dressing Dijon).




Poftă bună!
Back to Top