|
Mod de preparare: |
 |
Pas 1: Se amestecă uleiul de măsline cu oţetul balsamic. |
 |
Pas 2: Se adaugă muştarul şi zeama de lămâie. |
 |
Pas 3: Apoi se adaugă oregano şi smâtâna. |
 |
Pas 4: După ce se amestecă bine se adaugă şi usturoiul tăiat mărunt. |
 |
Pas 5: Folosiţi tijele de frigarui şi adăugaţi creveţii şi roşiile cherry. Se pudrează cu puţină sare şi piper alb, apoi cu o lingură din sosul tocmai creat. |
 |
Pas 6: Se pun pe grătar/într-o tigaie de teflon pentru maxim 2 minute. Eu am folosit 2 beţisoare din cele 5 pe care le pregătisem iniţial. Restul creveţilor i-am prăjit cu o lingură de sos Dijon pentru 1 minut. Am avut astfel "material" şi pentru o a doua prezentare a preparatului (creveţi pe bolul cu dressing Dijon). |
 |
|
 |
Poftă bună!
|