|
Timp de preparare: 20 minute |
Porţii: 2 |
Ingrediente: |
- 2 ouă
- 100 ml lapte
- 4 felii de pâine
- 1 linguriţă zahăr pudră
- 1 linguriţă scorţişoară
- 1 linguriţă sirop de fructe/dulceaţă
- sare |
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se bat ouăle. Se adaugă un vârf de cuţit de sare, scorţişoara şi zahărul pudră. |
|
Pas 2: Se adaugă laptele. |
|
Pas 3: Fiecare felie de pâine se înmoaie în compoziţia cu scorţişoară. |
Pas 4: Feliile de pâine se pot aşeza fie într-o tavă de cuptor (pe hârtie de copt), fie în tigaie, în puţin unt.
Pas 5: Daţi tava la cuptor pentru 10 minute, la 150 grade Celsius. (pentru cazul tigăii, în 2 minute frigănelele sunt gata).
Se adaugă puţin unt şi sirop de fructe/dulceaţă.
Poftă bună!