|
Mod de preparare: |
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se taie ceapa (bucăţele mai mărişoare) şi se căleşte în 2 linguri de ulei de măsline. |
|
Pas 2: Se adaugă ţelina/apio tăiată. Se călesc împreuna pentru aproximativ 2 minute. |
|
Pas 3: Apoi se adaugă roşiile în suc (tăiate în sferturi) şi cimbrul verde. |
|
Pas 4:Este momentul condimentului surpriză: scorţişoara. Apoi se condimentează şi cu sare. |
|
Pas 5: Se adaugă fasolea boabe (fiartă). Cum viaţa e prea scurtă pentru a aştepta să fiarbă fasolea... am optat pentru o conservă cu fasole boabe. |
|
Pas 6: Se adaugă apă, până se acoperă legumele şi încă o lingură de ulei de măsline. Se fierb toate până scade apa, aproximativ 40 de minute. |
|
Poftă bună! |