Salata de ridichi cu salata verde



Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 2


Ingrediente:
- 7-8 ridichi
- 1 salata verde mică
- 2-3 cepe verde (doar partea albă)
- 1 ciupercuţă
- brânză cu verdeaţă
- 3 linguriţe ulei de măsline
- 1 linguriţă oţet balsamic
- seminţe de in
- sare

Mod de preparare:
Pas 1: Salata se spală bine şi se rupe(cu degetele) în bucăţi mici. Nu am folosit cuţitul pentru că salata se oxidează repede.

Pas 2: Se taie ridichile rondele şi se adaugă peste salata verde.

Pas 3: Se taie mărunt ceapa verde şi se adaugă în bolul de salată.

Pas 4: Se taie în fâşii ciupercuţa.
Pas 5: Se adaugă cubuleţele de brânză cu verdeaţă.
Pas 6: Se prepară un sos Vinegrette: se amestecă uleiul de măsline cu oţetul balsamic.
Pas 7: Se adaugă sosul Vinegrette.
Pas 8: La sfârşit se adaugă puţină sare şi câteva seminţe de in.
Poftă bună!

Back to Top