Ingrediente: |
- 12 curmale
- 1 ou
- 50 gr nuci
- 1 linguriţă zahăr pudră
- fulgi de migdale
|
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Fiecare curmală se taie pe mijloc şi se scoate sâmburele. |
|
Pas 2: Se foloseste mixerul şi se amestecă zahărul cu albuşul de ou. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUPJda7mwWedzs3Yf5Yz_P4Q2T3CRTcOdAfh_vvwkmZVjiP5Sf7V2U8aJza94h1cXSsp8_bkxrFq_vaz97W9V2_hvU9AZoWS_v1umsaR2_3-zb8VyF5egCNx13Xw_qnTWm3eB_msuORYZk/s200/P1080130.JPG) |
Pas 3: Se măcină nuca. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJNWM1z5dk0do2kgp8E8_b3GHopWFCojg1wbbM2L0AQ0mZlswsp828E09svWQ1mpqCsJBzNs0FBOM_XjCzzhuMhx1KSgc1m4g3GWsPgWx2rsbMYRyWfVqFwHiTT2KIwOpsiRmHgyhgk372/s200/P1080133.JPG) |
Pas 4: Se adaugă nucă măcinată peste spuma de albuş şi zahăr. |
|
Pas 5: Se umple fiecare curmală cu o linguriţă de spumă de ou cu nucă. |
|
Se presară fulgi de migdale pe deasupra.
Poftă bună! |