Pricomigdale


Pricomigdale
Timp de preparare: 50 minute
Porţii: 6



Ingrediente:
- 150 gr nuci
- 150 gr zahăr
- 3 ouă 
- 1 lingură făină
- 1 plic zahăr vanilat
- 2 linguriţe esenţă de migdale
- 1 linguriţă zahăr pudră



Mod de preparare:
Pas 1: Se toacă nucile.
Pas 2: Se adaugă zahărul şi se amestecă bine folosindu-se o spatulă.
Pas 3: Se adaugă zahărul vanilat.
Pas 4: Compoziţia se toarnă într-o oală.  Se adaugă albuşurile de ou (nebătute). Se amestecă bine.
Pas 5: Se adaugă făina şi esenţa de migdale. Se ţine la foc mic pentru aproximativ 3 minute. Se amestecă în continuu.
Pas 6: Se ia de pe foc şi se formează mici grămăjoare de compoziţie (direct în tava tapetată cu hârtie de copt) cu o lingură. Se pudrează cu zahăr pudră. Se dă la cuptor, la 160 grade Celsius pentru aproximativ 40 de minute sau până pricomigdalele s-au întărit.
Poftă bună!
Back to Top