Rosii cu fulgi de sare si usturoi



Roşiile cu fulgi de sare şi usturoi sunt sigur cea mai bună alegere pentru un aperitiv perfect. Simplu, rapid şi gustos.
Se pot servi atât la prânz cât şi seara.

Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 3




Ingrediente:
- 3 roşii
- 3 felii de pâine
- ulei de măsline
- busuioc uscat
- fulgi de sare cu usturoi sălbatic
- 2 căţei de usturoi



Mod de preparare:
Pas 1: Se taie roşiile rondele (mai grosuţe).

Pas 2: Se stropesc rondelele cu puţin ulei de măsline.
Pas 3: Se presară busuioc uscat pe fiecare rondea.


Pas 4: Vine apoi rândul fulgilor de sare cu usturoi sălbatic.
Pas 5: Căţeii de usturoi se taie cubuleţe şi se presară peste roşiile garnisite cu fulgi de sare.

Pas 6: Feliile de pâine se ung cu ulei de măsline şi se prăjesc pe ambele părţi.

Când sunt gata, se aşează pe farfurie şi se servesc calde cu feliile de roşii deasupra.


Poftă bună!
Back to Top