Reţeta fripturii de porc cu bere este una din reţetele simple pe care le cunosc. Cei trei pasi necesari sunt: condimentarea cărnii, "înnecarea" în bere si introducerea la cuptor. Simplu, nu?! Se pot servi ca fel principal atât la prânz cât şi seara. | |
| Timp de preparare: 45 minute | |
| Porţii: 2 |
Ingrediente: | |
| - 2 felii muşchi de porc - 1 pahar de bere - 2 linguri ulei - 2 căţei de usturoi - cimbru - sare - piper alb |
|
Mod de preparare: | |
| Pas 1: Se condimentează muşchiul de porc cu sare, piper alb şi cimbru. | |
| Pas 2: Se aşează într-un vas de ceramică şi se adaugă usturoiul. | |
| Pas 3: Se adauga un pahar mic de bere. | |
| Pas 4: Se adaugă şi 2 linguri de ulei şi se dă la cuptor, la 200 grade Celsius pentru 40 de minute. | |
| Se serveşte cald. Garnitura poate varia. Eu am ales piureul de cartofi şi roşii cu cimbru, sare şi piper călite în putin ulei de măsline. | |
| Poftă bună! | |

