Friptura de porc in bere



Reţeta fripturii de porc cu bere este una din reţetele simple pe care le cunosc.  Cei trei pasi necesari sunt:  condimentarea cărnii, "înnecarea" în bere si introducerea la cuptor. Simplu, nu?!
Se pot servi ca fel principal atât la prânz cât şi seara.

Timp de preparare: 45 minute
Porţii: 2




Ingrediente:
- 2 felii muşchi de porc
- 1 pahar de bere
- 2 linguri ulei
- 2 căţei de usturoi
- cimbru
- sare
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Se condimentează muşchiul de porc cu sare, piper alb şi cimbru.

Pas 2: Se aşează într-un vas de ceramică şi se adaugă usturoiul. 
Pas 3: Se adauga un pahar mic de bere.

Pas 4: Se adaugă şi 2 linguri de ulei şi se dă la cuptor, la 200 grade Celsius pentru 40 de minute.
Se serveşte cald. Garnitura poate varia. Eu am ales piureul de cartofi şi roşii cu cimbru, sare şi piper călite în putin ulei de măsline.

Poftă bună!
Back to Top