Mini pizza vegetariană este una din preferatele mele atunci când vine vorba de preparat ceva foarte rapid, cald şi gustos. Am folosit drept blat jumătăţi de pâinici şi am adăugat legume şi caşcaval ras. Se pot folosi la fel de bine şi simple felii de pâine pentru blat. | |
Timp de preparare: 20 minute | |
Porţii: 3 |
Ingrediente: | |
- 6 pâinici - 1/4 ardei roşu - 1/4 ardei verde - 1/4 ardei galben - 6 linguri roşii în suc propriu - 4 linguri ulei de măsline - 2 fire de ceapă verde - 1 căţel de usturoi - sare - oregano |
|
Mod de preparare: | |
|
Pas 1: Se taie pâinicile în jumătăţi, pe lungime. |
Pas 2: Am picurat (folosind o furculiţă) apoi pe fiecare felie, puţin ulei de măsline. | |
Pas 3: Se taie felii usturoiul şi se adaugă peste painici. Apoi se adaugă roşiile în suc propriu şi se presară oregano şi sare. | |
Pas 4: Se taie rondele ceapa verde şi se adaugă peste roşii. | |
Pas 5: Ardeii roşu, verde si galben se taie în fâşii şi se adaugă şi ei. La sfârşit am mai stropit cu puţin ulei de măsline. | |
Pas 6: Apoi le-am aşezat bunătăţile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le-am dat la cuptor pentru 20 minute, la 200 grade Celsius. | |
După ce le-am aşezat pe farfurii, am ras şi puţin caşcaval pe deasupra, aşa ca pentru non-vegetarieni. :) Se servesc calde. | |
Poftă bună! |