Desertul e cel mai aşteptat moment al unei mese. Trebuie să fie neapărat dulce, dar sanătos, parfumat dar nu a colonie, crocant dar nu ca bomboanele de zahăr. Iată propunerea mea: "musli cu fâşii de mango, alune şi pastă de fragi". | |
Timp de preparare: 5 minute | |
Porţii: 2 |
Ingrediente: | |
- musli - smântână lichidă - marmeladă de portocale - o mână de fragi - alune de pădure - alune caju - mango - scorţişoară - zahăr vanilat |
|
Mod de preparare: | |
Pas 1: Se aşează în pahare un strat de musli (eu am folosit musli cu mere uscate şi scorţişoară). Apoi se toarmă 3 linguri de smântână lichidă (pentru prăjuturi) pe deasupra. | |
Pas 2: Apoi se aşează cu grijă marmelada de portocale (2 linguri). | |
Pas 3: Se adaugă câteva fâşii de mango. | |
Pas 4: Alunele de pădure şi cele caju (puţin sfărâmate) se adaugă şi ele. | |
Pas 5: Pasta de fragi se adaugă la sfârşit. Se zdrobesc fragii cu o furculiţă şi se amestecă împreună cu puţin zahar vanilat şi scorţişoară. | |
Se serveşte imediat. :) | |
Poftă bună! |