Musli cu mango, alune si pasta de fragi


Desertul e cel mai aşteptat moment al unei mese. Trebuie să fie neapărat dulce, dar sanătos, parfumat dar nu a colonie, crocant dar nu ca bomboanele de zahăr. Iată propunerea mea: "musli cu fâşii de mango, alune şi pastă de fragi".

Timp de preparare: 5 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- musli
- smântână lichidă
- marmeladă de portocale
- o mână de fragi
- alune de pădure
- alune caju
- mango
- scorţişoară
- zahăr vanilat


Mod de preparare:
Pas 1: Se aşează în pahare un strat de musli (eu am folosit musli cu mere uscate şi scorţişoară). Apoi se toarmă 3 linguri de smântână lichidă (pentru prăjuturi) pe deasupra.

Pas 2: Apoi se aşează cu grijă marmelada de portocale (2 linguri).
Pas 3: Se adaugă câteva fâşii de mango.
Pas 4: Alunele de pădure şi cele caju (puţin sfărâmate) se adaugă şi ele.
Pas 5: Pasta de fragi se adaugă la sfârşit. Se zdrobesc fragii cu o furculiţă şi se amestecă împreună cu puţin zahar vanilat şi scorţişoară.
Se serveşte imediat. :)

Poftă bună!
Back to Top