Omletă cu legume şi mozzarella



Omleta reprezintă pentru multi dintre noi, cel mai simplu şi  cel mai consistent mic dejun.  Azi am ales să pregătesc o omletă cu legume şi mozzarella.

Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- 4 ouă
- 1 ceapă
- 1 roşie
- 1/4 ardei roşu
- 1/4 ardei galben
- 30 gr brânză mozzarella
- 1 lingură făină
- sare
- mărar verde
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Se căleşte ceapa, ardeiul galben şi cel roşu.

Pas 2: Se adaugă feliile de roşie. Când legumele s-au înmuiat, se dau de-o parte. 
Pas 3: Se pregăteşte omleta. Se bat ouăle, se adaugă făină, sare, piper alb şi mărar verde.

Pas 4: Se prăjeşte omleta în puţin ulei/unt. Eu am ales untul de data aceasta. 
Pas 5: Se aşează pe o farfurie. Imediat,  pe jumătate din omletă se aşează mozzarella. 
Pas 6: Apoi se adaugă legumele pregătite la pasul 2. Se acoperă cu jumătatea de omletă rămasă liberă şi se taie pe jumătate (transversal). Astfel se obţin 2 porţii de omletă cu legume şi  mozzarella, numai bune de savurat imediat. :) 
Se serveşte caldă, alături de o salată verde cu ulei de măsline şi sare.
Poftă bună!
Back to Top