Omleta reprezintă pentru multi dintre noi, cel mai simplu şi cel mai consistent mic dejun. Azi am ales să pregătesc o omletă cu legume şi mozzarella. |
| Timp de preparare: 10 minute |
| Porţii: 2 |
Ingrediente: | |
| - 4 ouă - 1 ceapă - 1 roşie - 1/4 ardei roşu - 1/4 ardei galben - 30 gr brânză mozzarella - 1 lingură făină - sare - mărar verde - piper alb |
|
Mod de preparare: | |
| Pas 1: Se căleşte ceapa, ardeiul galben şi cel roşu. | |
| Pas 2: Se adaugă feliile de roşie. Când legumele s-au înmuiat, se dau de-o parte. | |
| Pas 3: Se pregăteşte omleta. Se bat ouăle, se adaugă făină, sare, piper alb şi mărar verde. | |
| Pas 4: Se prăjeşte omleta în puţin ulei/unt. Eu am ales untul de data aceasta. | |
| Pas 5: Se aşează pe o farfurie. Imediat, pe jumătate din omletă se aşează mozzarella. | |
| Pas 6: Apoi se adaugă legumele pregătite la pasul 2. Se acoperă cu jumătatea de omletă rămasă liberă şi se taie pe jumătate (transversal). Astfel se obţin 2 porţii de omletă cu legume şi mozzarella, numai bune de savurat imediat. :) | |
| Se serveşte caldă, alături de o salată verde cu ulei de măsline şi sare. | |
| Poftă bună! | |








