Paste cu bacon, sparanghel si broccoli


Cui îi plac pastele, va aprecia acestă combinaţie inedită: paste, bacon, sparanghel şi broccoli, toate într-un minunat sos de smântână. Iar celor cărora nu le plac pastele le spun că ar fi cazul să încerce acestă reţetă... :o)

Timp de preparare: 20 minute
Porţii: 4





Ingrediente:
- 50 gr paste
- 1 broccoli mic
- 6 fire de sparanghel
- 4 felii de bacon
- 20 gr unt
- 1 căţel de usturoi
- 4-5 linguri smântână
- 2 linguri ulei de măsline
- sare
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Broccoli-ul se desface în bucheţele şi se pune la fiert în apă cu puţină sare. Se pun şi pastele la fiert într-o altă oală.
Pas 2: Sparanghelul şi bacon-ul se taie mărunt şi se călesc în unt cu un căţel de usturoi.
Pas 3: Se adaugă smântână, sare şi piper alb.

Pas 4: Apoi se adaugă pe rând broccoli-ul fiert şi scurs de apă ...
Pas 5: ... şi pastele fierte al dente şi scurse şi ele bine de apa în care au fiert.
Pas 6: Am adăugat apoi puţin ulei de măsline şi am amestecat uşor totul.
Se serveşte cald. Daca v-a plăcut, aştept un "like". :o)

Poftă bună!
Back to Top