Cui îi plac pastele, va aprecia acestă combinaţie inedită: paste, bacon, sparanghel şi broccoli, toate într-un minunat sos de smântână. Iar celor cărora nu le plac pastele le spun că ar fi cazul să încerce acestă reţetă... :o) | |
Timp de preparare: 20 minute | |
Porţii: 4 |
Ingrediente: | |
- 50 gr paste - 1 broccoli mic - 6 fire de sparanghel - 4 felii de bacon - 20 gr unt - 1 căţel de usturoi - 4-5 linguri smântână - 2 linguri ulei de măsline - sare - piper alb |
|
Mod de preparare: | |
Pas 1: Broccoli-ul se desface în bucheţele şi se pune la fiert în apă cu puţină sare. Se pun şi pastele la fiert într-o altă oală. | |
Pas 2: Sparanghelul şi bacon-ul se taie mărunt şi se călesc în unt cu un căţel de usturoi. | |
Pas 3: Se adaugă smântână, sare şi piper alb. | |
Pas 4: Apoi se adaugă pe rând broccoli-ul fiert şi scurs de apă ... | |
Pas 5: ... şi pastele fierte al dente şi scurse şi ele bine de apa în care au fiert. | |
Pas 6: Am adăugat apoi puţin ulei de măsline şi am amestecat uşor totul. | |
Se serveşte cald. Daca v-a plăcut, aştept un "like". :o) | |
Poftă bună! |