Mic dejun cu oua prajite in rondea de ardei



Micul dejun, ca si prima masa a zilei, trebuie sa ne incante. Eu am pregatit un mic dejun multicolor astazi. Am optat pentru oul prajit in rondea de ardei, salata de mache cu ridichi si rosii, paine neagra cu branza tartinabila si un pahar cu lapte de soia.

Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 1





Ingrediente:
- 1 felie paine neagra
- 1 mana salata de iarna (mache)
- 4 ridichi
- 3 rosii Cherry
- 1 ardei rosu mare
- 1 ou
- 20 gr branza tartinabila
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Am taiat o rondea de ardei rosu, am asezat-o in tava in care am picurat putin ulei de masline. Am spart oul si l-am asezat cu grija in rondea. Apoi am condimentat cu sare si piper alb.
Pas 2: Pentru salata, am amestecat salata mache cu ridichile taiate rondele si rosiile Cherry taiate in sferturi. Am adaugat putin ulei de masline, sare si piper alb.
Branza tartinabila am intins-o pe painea neagra si am servit totul alaturi de un pahar cu lapte de soia.

Poftă bună!
Back to Top