Somon la cuptor cu sote de sparanghel



As putea manca somon la cuptor cu sote de sparanghel atat dimineata, cat si la pranz, dar şi seara. Nu stiu daca exista mancare mai completa ca asta. Omega 3 si calciu (in somon) are, carbohidrati buni (in sparanghel si usturoi) are... Ce mai! Un deliciu sanatos.

Timp de preparare: 35 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- 2 rondele de somon
- 6-8 fire de sparanghel
- 1 lamaie
- 30 ml vin alb
- 30 gr unt
- 1 căţel de usturoi
- sare
- piper cu lamaie

Mod de preparare:
Pas 1: Somonul se aseaza intr-un vas rezistent la temperaturi inalte. 
Pas 2: Se adauga vinul alb, cateva felii de usturoi si piperul cu lamaie. Apoi am asezat jumatati de rondele de lamaie pe deasupra.
Se da la cuptor la 200 grade Celsius, pentru 30 de minute.
Pas 3: Se taie coditele firelor de sparanghel si se lasa in asteptare pana pestele e gata. 
Pas 4: Sparanghelul sa caleste pentru 1-2 minute in unt cu felii de usturoi si putina sare. 
Se serveste cald.

Poftă bună!
Back to Top