Paste cu spanac si sos de rosii cu ceapa si parmezan



Cand vine vorba de paste, eu cred ca sunt prima care ar dori sa pregateasca asa ceva. Azi am ales pastele cu spanac si un sos delicios de rosii cu ceapa, usturoi si busuioc. Pe deasupra am adaugat bucatele de parmezan. Nu suna rau deloc, asa-i?!

Timp de preparare: 20 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- o mana de paste cu spanac
- 1 ceapa alba mare
- 1/2 ceapa rosie
- 50 gr unt
- 200 gr rosii in suc propriu
- 2 căţei de usturoi
- busuioc si marar
- sare
- piper alb

Mod de preparare:
Pas 1: Se fierb pastele cu putina sare si 20gr unt. 
Pas 2: Se calesc rondelele de usturoi in unt.

Pas 3: Se adauga ceapa alba si cea rosie, taiate marunt.

Pas 4: Cand s-a calit ceapa se adauga rosiile in suc propriu (taiate marunt). Se condimentează cu sare, piper alb, busuioc si marar. Sosul e gata de a fi asezat peste pastele cu spanac.
Pe deasupra am adaugat parmezan si am servit pastele cu sos de rosii cat inca erau calde.

Poftă bună!
Back to Top