Salata romana cu ton, ardei copt, ceapa verde si porumb



Salata romana cu ton, ardei copt rosu, ceapa verde si porumb este una din salatele satioase pe care am inventat-o  in functie de cele gasite in frigider si debara.
Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- 1 salata romana
- 1 ardei rosu copt
- 1/2 conserva ton in suc propriu
- 1/2 lamaie
- 1 ceapa verde
- 4 linguri mazare
- 4 linguri boabe porumb fiert
- 2 linguri ulei de masline
- sare

Mod de preparare:
Pas 1: Salata romana se taie fasii.
Pas 2: Se adauga ardeiul rosu copt, taiat si el fasii.
Pas 3: Apoi am adaugat boabele de mazare si cele de porumb si tonul (scurs de zeama).

Pas 4: Ceapa verde se taie marunt si se adauga si ea. Se condimentează cu sare, ulei de masline şi zeama de lamaie.  Am amestecat usor, cu o paleta si salata-i gata.
Se serveste imediat. :o)

Poftă bună!
Back to Top