Borsul cu legume (in care am strecurat cateva linguri de smantana) este de ceva vreme preferatul nostru. Asa ca ma indur sa il adaug in lista mea de "preferate". | |
40 minute
| |
4 portii
|
Ingrediente: | |
- 2 cartofi - 2 radacini de pastarnac - 2 morcovi - 2 cartofi - 2 cepe albe - 1 ceapa rosie - 40 ml suc de rosii - 70 ml bors / zeama de la o lamaie - 2 linguri de ulei - patrunjel verde - 2 linguri de smantana - sare de Himalaya - piper alb |
Mod de preparare: | |
Pas 1: Se caleste ceapa alba si cea rosie cu putin ulei, pentru aproximativ 3 minute. | |
Pas 2: Apoi am adaugat 4 pahare de apa. | |
Pas 3: Am taiat morcovul si pastarnacul marut si le-am adaugat si pe ele. | |
Pas 4: Apoi a venit randul cartofilor... | |
Pas 5: Cand legumele aproape s-au fiert am adaugat sucul de rosii, sare si piper alb. Apoi am adaugat si borsul. In cazul in care nu aveti bors proaspat, se poate folosi si zeama de la o lamaie. | |
Pas 6: La sfarsit am adaugat patrunjelul taiat marunt.Am mai lasat sa fiarba la foc mic, pentru inca 2-3 minute. | |
Am servit cu o lingura mare de smantana. | |
Poftă bună! |