Ramen


Dupa o solicitare ciudata, m-am hotarat sa pregatesc acest fel de supa. Solicitarea!? "El: Draga mea, as vrea sa mananc ramen. Ca Naruto... Eu: Hm?!". A doua zi, ieri, m-am surprins cumparand taitei chinezesti si sos Teriaki. Iata si reteta!

40 minute
2 portii




Ingrediente:
- 1 piept de pui/rata
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- ghimbir (2cm)
- taitei
- 5 căţei de usturoi
- 3 linguri sos Teriyaki
- 1 fir ceapa verde
- sare
- 1 ou
- 1/2 foaie nori


Mod de preparare:
Pas 1: Carnea de pui se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.
Pas 2: Ceapa, morcovii, usturoiul si ghimbirul se spala si se curata.
Pas 3: Am adaugat apoi si legumele in oala. Se lasa la fiert, la foc mic, pentru aproximativ 40 de minute.

Pas 4: Se taie ceapa verde si se pregatesc foite de nori. Se pune la fiert si oul, intr-o alta oala cu apa si sare.
Pas 5: Se separa legumele de supa. Iar apoi, supa clara de pune din nou la foc mic.
Pas 6: Se adauga taiteii.
Pas 7: Apoi 3 linguri de sos Teriyaki.
Pe deasupra se adauga fasii de carne, fasii nori, ceapa verde si jumatate de ou. Se serveste calda.

Poftă bună!

Back to Top