Brunch




Lectia zilei: Nu subestima niciodata continutul frigiderului tau!


Daca te intrebi ce poti face cand ai doar cateva ingrediente in frigider, iata ...


10 minute
2 portii



Ingrediente:

Taco vegetarian
- 2 rosii cherry
- 50 gr branza telemea
- cateva frunze de spanac
- 3-4 masline
- capere
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceapa
- sos de rosii cu busuioc
- 4 linguri de smantana
- 4 cupe taco de porumb
- praf de usturoi
- boia
Placinte cu branza
- un pachet foi de placinta
- 50 gr branza telemea
- ulei de masline
- 1/4 ceapa alba
- sos pesto
- mozzarella
- 1/4 ardei galben

Desert usor de vara
- iaurt
- dulceata de zmeura
- nuci
Mod de preparare:

Am taiat cubulete ardeiul rosu si ceapa. Le-am calit pentru 2-3 minute. Apoi am adaugat sosul de rosii cu busuioc, sare si piper alb. Le-am lasat pe foc pentru inca 2-3 minute. Asta a fost compozitia de la taco vegetarian. In fiecare cupa de taco de porumb am pus care 2 linguri din aceasta compozitie,  1 lingura smantana, frunze de spanac taiate, capere, masline, praf de usturoi si boia dulce.

Pentru placintele cu branza am folosit in pachet de foi de placinta. Am taiat patratele in care am asezat: 1) branza telemea si susan; 2) branza telemea cu pesto; 3) mozzarela cu ceapa solzisori si ardei gras galben (fasii subtiri). Le-am "impletit" si le-am dat la cuptor pentru 20 de minute.

Alaturi am pregatit si o salata de rosii chery cu branza telemea, ulei de masline si marar verde.

Desertul usor de vara a constat in iaurt grecesc cu dulceata de zmeura si nuci pe deasupra.


Alte idei de brunch:

http://bunatatidinbucatarie.zuu.ro/2014/07/micul-dejun-cea-mai-importanta-masa.html
http://bunatatidinbucatarie.zuu.ro/2014/07/micul-dejun-cea-mai-importanta-masa.html

Poftă bună!

Back to Top