Briose cu branza si susan

Timp de preparare: 30 minute
Porţii: 6




Ingrediente:
- 200 gr de făină
- 100 ml lapte
- 2 ouă
- 50 ml ulei de măsline
- 100 gr brânză feta
- 50 gr brânză telemea
- 3 linguriţe seminţe de susan
- 1 pliculeţ de praf de copt
Mod de preparare:
Pas 1: Se aşează făina într-un vas încăpător. Se adaugă praful de copt şi 2 linguriţe de seminţe de susan (păstraţi 1 linguriţă de seminţe pentru final, când presăraţi câteva şi peste brioşe).
Pas 2: Se adaugă brânza feta şi cea telemea (puteţi să folosiţi răzătoarea mare; eu am ales să le mărunţesc între degete). Se amestecă totul, uşor, cu o lingură.
Pas 3: Într-un alt vas încăpător amestecaţi cu mixerul ouăle cu ulei şi apoi cu laptele. Apoi adăugaţi treptat compoziţia de la pasul 2, folosind în continuare mixerul.
Pas 4: Turnaţi compoziţia în formele de brioşe şi presăraţi câteva seminţe de susan pe deasupra acestora. Se dă la cuptor pentru 25 de minute, la 180 grade Celsius.






        Poftă bună!
Back to Top