Ingrediente: |
- 200 gr de făină
- 100 ml lapte
- 2 ouă
- 50 ml ulei de măsline
- 100 gr brânză feta
- 50 gr brânză telemea
- 3 linguriţe seminţe de susan
- 1 pliculeţ de praf de copt |
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Se aşează făina într-un vas încăpător. Se adaugă praful de copt şi 2 linguriţe de seminţe de susan (păstraţi 1 linguriţă de seminţe pentru final, când presăraţi câteva şi peste brioşe). |
|
Pas 2: Se adaugă brânza feta şi cea telemea (puteţi să folosiţi răzătoarea mare; eu am ales să le mărunţesc între degete). Se amestecă totul, uşor, cu o lingură. |
|
Pas 3: Într-un alt vas încăpător amestecaţi cu mixerul ouăle cu ulei şi apoi cu laptele. Apoi adăugaţi treptat compoziţia de la pasul 2, folosind în continuare mixerul. |
|
Pas 4: Turnaţi compoziţia în formele de brioşe şi presăraţi câteva seminţe de susan pe deasupra acestora. Se dă la cuptor pentru 25 de minute, la 180 grade Celsius. |