| Ingrediente:
 | 
| - o salată verde - 1 morcov
 - 1 ardei roşu
 - 1 ceapă roşie
 - 1 dovlecel
 - 1 piept de pui
 - 2 foi de dafin
 - 50 gr ţelină
 - 2 avocado
 - 1 ceapă mică
 - 2 căţei usturoi
 - 2 linguri de zeamă de lămâie
 - 4 linguri de ulei de măsline
 - 16 linguri de apă
 - sare
 |  | 
| Mod de preparare: | 
|  | Pas 1: Pieptul de pui, foile de dafin, ţelina şi sarea se pun la fiert pentru 35 de minute. | 
|  | Pas 2: Se prepară dressingul Guacamole, la blender, din urmatoarele ingrediente: 2 avocado, o ceapă mică, 2 căţei de usturoi, 2 linguri de zeamă de lămâie, 4 linguri de ulei de măsline, 16 linguri de apă şi sare. | 
|  | Pas 3: Se taie fâşii ardeiul roşu, dovlecelul, ceapa roşie şi morcovul. | 
|  | Pas 4: Se rupe in fâşii si pieptul de pui răcit. | 
|  | Pas 5: Se taie salata verde in fâşii şi se adaugă legumele de la pasul 3, pieptul de pui şi dressingul cu avocado, Guacamole. | 
|  | Se poate servi alături de piept de pui la grătar şi brânză le brie. 
 Poftă bună!
 |