Ingrediente: |
- o salată verde
- 1 morcov
- 1 ardei roşu
- 1 ceapă roşie
- 1 dovlecel
- 1 piept de pui
- 2 foi de dafin
- 50 gr ţelină
- 2 avocado
- 1 ceapă mică
- 2 căţei usturoi
- 2 linguri de zeamă de lămâie
- 4 linguri de ulei de măsline
- 16 linguri de apă
- sare |
|
Mod de preparare: |
|
Pas 1: Pieptul de pui, foile de dafin, ţelina şi sarea se pun la fiert pentru 35 de minute. |
|
Pas 2: Se prepară dressingul Guacamole, la blender, din urmatoarele ingrediente: 2 avocado, o ceapă mică, 2 căţei de usturoi, 2 linguri de zeamă de lămâie, 4 linguri de ulei de măsline, 16 linguri de apă şi sare. |
|
Pas 3: Se taie fâşii ardeiul roşu, dovlecelul, ceapa roşie şi morcovul. |
|
Pas 4: Se rupe in fâşii si pieptul de pui răcit. |
|
Pas 5: Se taie salata verde in fâşii şi se adaugă legumele de la pasul 3, pieptul de pui şi dressingul cu avocado, Guacamole. |
|
Se poate servi alături de piept de pui la grătar şi brânză le brie.
Poftă bună! |