|
Pas 1: Se amestecă într-un bol următoarele: făină, cacao, ness, bicarbonat şi sare. |
|
|
Pas 2: Se adaugă zăharul.
Pas 3: Se bat ouăle cu esenţa de vanilie. |
|
|
Pas 4: Se încorporează compoziţia de făină (obţinută la pasul 1).
Pas 5: Se obţine o cocă moale. |
|
|
Pas 6: Se rupe ciocolata în bucăţi mari, neregulate.
Pas 7: Se prăjesc nucile. |
|
|
Pas 8: Se amestecă şi ciocolata şi nucile în compoziţia de biscotti.
Pas 9: Compoziţia se împarte în 2 şi se modelează sub formă de sul, cu ajutorul unei folii. |
|
|
Pas 10: Se aşează cele două suluri pe tava tapetată cu hârtie de copt. Se dau la cuptor pentru 30 de minute, la 180 grade Celsius.
Pas 11: Se scot, se lasă 10 minute la răcit şi apoi se taie felii (de 2cm grosime). Se dau iar la cuptor pentru 5 minute.
|
|
|
Biscotti se servesc alături de o ceaşcă de cafea/ceai/lapte. Eu am ales laptele de migdale.
Poftă bună! |
|