Mic dejun cu oua de prepelita


Pentru ca micul dejun e considerat cea mai importantă masă a zilei, este bine să se facă o alegere înţeleaptă a alimentelor consumate. Iată propunerea mea!
Timp de preparare: 20 minute
Porţii: 2




Ingrediente:

- 3 felii de pâine
- 6 ouă de prepeliţă
- 4 felii de muşchi file
- 1/2 ardei gras roşu
- 2 felii de caşcaval
- 2 bucăţele de brânză feta
- 3 linguri de brânză cu mărar
- 2 linguri ulei de măsline
- mărar
- cimbru
- sare

Mod de preparare:
Pas 1: Se taie fâşii ardeiul roşu şi se aşează pe farfurie. Se stropeste cu o lingură de ulei de măsline şi se presară puţină sare şi cimbru pe deasupra.
Pas 2: Se taie caşcavalul cu o formă ondulată.
Pas 3: Se taie în jumătăţi şi se prăjesc feliile de muşchi file.
Pas 4: Se taie o felie de pâine în triunghiuri mici. Peste acestea se adaugă brânză cu mărar.
Pas 5: Se pregătesc ouăle en-cocotte la cuptor.
Pas 6: Se pregăteşte spuma de banane.

Poftă bună!

Back to Top