Pentru ca micul dejun e considerat cea mai importantă masă a zilei, este bine să se facă o alegere înţeleaptă a alimentelor consumate. Iată propunerea mea! | |
Timp de preparare: 20 minute | |
Porţii: 2 |
Ingrediente: | |
- 3 felii de pâine - 6 ouă de prepeliţă - 4 felii de muşchi file - 1/2 ardei gras roşu - 2 felii de caşcaval - 2 bucăţele de brânză feta - 3 linguri de brânză cu mărar - 2 linguri ulei de măsline - mărar - cimbru - sare | |
Mod de preparare: |
Pas 1: Se taie fâşii ardeiul roşu şi se aşează pe farfurie. Se stropeste cu o lingură de ulei de măsline şi se presară puţină sare şi cimbru pe deasupra. | |
Pas 2: Se taie caşcavalul cu o formă ondulată. | |
Pas 3: Se taie în jumătăţi şi se prăjesc feliile de muşchi file. | |
Pas 4: Se taie o felie de pâine în triunghiuri mici. Peste acestea se adaugă brânză cu mărar. | |
Pas 5: Se pregătesc ouăle en-cocotte la cuptor. | |
Pas 6: Se pregăteşte spuma de banane. Poftă bună! |