Peste picant cu salata mixta si parmezan... Asta e ideea pe care am avut-o azi, cand am descoperit pestele si salata in frigider. Se poate servi ca fel principal atât la prânz cât şi seara. | |
Timp de preparare: 10 minute | |
Porţii: 2 |
Ingrediente: | |
- 2 bucati de peste (cod) - 1 mana de salata mixta - 4 linguri ulei de masline - parmezan - sare - piper cu lamaie - boia de ardei rosu dulce |
|
Mod de preparare: | |
Pas 1: Am amestecat boiaua dulce, putina sare si piperul cu lamaie. Apoi am dat pestele (pe 2 parti) prin acest amestec. | |
Pas 2: Apoi am prajit pestele, pe ambele parti, in putin ulei de masline. | |
Pas 3: Am asezat salata mixta (spanac, rucola) in mijlocul farfuriei. Am condimentat-o cu sare si am stropit-o cu putin ulei de masline. | |
Am asezat pestele pe deasupra si am ras putin parmezan. | |
Poftă bună! |