Peste picant cu salata si parmezan



Peste picant cu salata mixta si parmezan... Asta e ideea pe care am avut-o azi, cand am descoperit pestele si salata in frigider. Se poate servi ca fel principal atât la prânz cât şi seara.

Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 2





Ingrediente:
- 2 bucati de peste (cod)
- 1 mana de salata mixta
- 4 linguri ulei de masline
- parmezan
- sare
- piper cu lamaie
- boia de ardei rosu dulce

Mod de preparare:
Pas 1: Am amestecat boiaua dulce, putina sare si piperul cu lamaie. Apoi am dat pestele (pe 2 parti) prin acest amestec.

Pas 2: Apoi am prajit pestele, pe ambele parti, in putin ulei de masline. 
Pas 3: Am asezat salata mixta (spanac, rucola) in mijlocul farfuriei. Am condimentat-o cu sare si am stropit-o cu putin ulei de masline.

Am asezat pestele pe deasupra si am ras putin parmezan.

Poftă bună!
Back to Top