Frigarui cu pui si ardei aperitiv


Cine n-a auzit de frigarui cu pui si legume?! Acestea se numara printre preferatele mele cand vine vorba de mancaruri cu piept de pui. De curand am descoperit insa, ardeii aperitiv pe care am ales sa ii trag la tigaie pt cateva minute si sa ii asez langa frigarui. Iata ce-a iesit!

50 minute
4 portii




Ingrediente:
- 3 bucati piept de pui
- 1 ceapa alba
- 1ardei galben
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- rosii cherry
- sare
- piper alb
- 2 linguri ulei
- o mana de spanac (optional)
- 1/2 ligurita otet balsamic

Mod de preparare:
Pas 1: Pieptul de pui se taie cubulete si se condimenteaza cu sare si piper alb.
Pas 2: Se taie (grosier) ardeiul rosu, cel galben, cel verde si ceapa.
Pas 3: Se formeaza frigaruile adaugand pe rand o bucata de piept de pui, legume si tot asa, pana se umple betisorul de frigaruie.
Pas 4: Se mai poate condimenta cu sare şi piper alb. Apoi se aseaza pe grill sau in tava grill (ca in imagine). Se rotesc din cand in cand, pana sunt gata.
Pas 5: Ardeii aperitiv se calesc in 2 linguri de ulei, pentru cateva minute, pana coaja se poate desprinde cu usurinta.
Se pregateste si o salata de spanac cu o vinegreta si se adauga peste ardeii copti. Se serveste cald!

Poftă bună!

Back to Top